Електромобіль з Китаю: made in China чи авто твого майбутнього комфорту?

Сьогодні ми все частіше чуємо про електроавтомобілі. І це не повинно нас дивувати. Адже з кожним роком електромобілі збільшують свій відсоток як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринку автомобілів. Тому все більше прихильників дизельних чи бензинових двигунів почали надавати перевагу електродвигунам.

В Україні ще не всі водії розуміють переваги цих авто, але ще більше їх насторожує країна походження їх майбутнього автотранспорту. Отже! Давайте коротенько, але змістовно пояснімо: «Що таке електромобіль?» і «Чому саме Китай?».

Екологічно! Модно! Сучасно! Економічно!

Саме ці чотири слова можуть повністю охарактеризувати електроавто.

Електромобіль – це авто, яке пересувається завдяки одному або декількох електродвигунів, які отримують живлення від акумулятора. Тому не викидають вихлопних газів і не забруднюють навколишнє середовище. Це і є основна причина чому електроавтомобілі заведено вважати екологічно безпечним транспортом.

Виробники електроавтомобілів намагаються не лише бути на одному рівні з представниками останніх бензинових чи дизельних моделей, а й задавати свої сучасні тенденції. Тому особливістю останніх версій автомобілів став салон з найсучаснішою комплектацією: починаючи від сидінь і закінчуючи чудовою музичною акустикою.

Також потрібно врахувати те, що амортизація даного авто набагато нижче від звичайного. А вартість зарядки, у порівнянні з вартістю палива, допомагають власнику заощадити певну суму коштів.

І наостанок хотілося б розповісти про китайський ринок авто. Чому потрібно надавати перевагу саме китайському ринку електромобілів?

Електроавтомобілі з Китаю продаються майже новими або з несуттєвими пошкодженнями. Тому, після прибуття авто в Україну, ви можете одразу повноцінно користуватися новим придбанням.